Πιλάτες για απώλεια βάρους

Πιλάτες για απώλεια βάρους: Σχετίζεται το Πιλάτες με το αδυνάτισμα; Πόσες θερμίδες μπορείτε να «κάψετε» κάνοντας Πιλάτες; Αερόβια άσκηση και Πιλάτες συνδυάζονται; Έχουμε καλά νέα!

Γνωρίζετε ήδη πως το Πιλάτες μπορεί να σας βοηθήσει στην αποκατάσταση τραυματισμών ή να συμβάλλει στη βελτίωση της ευλυγισίας σας, μεταξύ άλλων. Αλήθεια, όμως, μπορείτε να χάσετε βάρος κάνοντας Πιλάτες; Τα καλά νέα: Το «Πιλάτες για απώλεια βάρους» είναι πραγματικότητα και μπορεί να αλλάξει το σώμα σας. Διαβάστε στη συνέχεια πώς το Πιλάτες μπορεί να σας βοηθήσει στο αδυνάτισμα.

Πιλάτες για απώλεια βάρους: Πόσες θερμίδες θα «κάψω» με το Πιλάτες;

Δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη απάντηση, καθώς εξαρτάται από το είδος Πιλάτες που θα επιλέξετε. Στην περίπτωση που ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, το Sweat Pilates είναι η ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα συνεχόμενο πρόγραμμα δυναμικών ασκήσεων που στοχεύει στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, αυξάνοντας κατακόρυφα την απώλεια θερμίδων.

Πόσο βάρος μπορώ να χάσω κάνοντας Πιλάτες;

Αυτό, φυσικά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ποιότητα του ύπνου σας, οι καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και οι διατροφικές επιλογές σας. Αν κάνετε Πιλάτες για απώλεια βάρους είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε, παράλληλα, και στη διατροφή σας. Ένας διατροφολόγος μπορεί να σας προτείνει το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας.

«Χτίστε» το ιδανικό mindset

Το Πιλάτες είναι, σαφώς, ένας τρόπος άσκησης με πολλαπλά οφέλη για το σώμα και την υγεία σας. Ενσωματώνοντας μια τέτοια συνήθεια στη ζωή σας, είναι δεδομένο πως θα εμπνευστείτε για να κάνετε περισσότερες αλλαγές και βελτιστοποιήσεις στην καθημερινότητά σας – από την υιοθέτηση μια ισορροπημένης διατροφής μέχρι την ευρύτερη καλλιέργεια του νου σας. Αφήστε το Πιλάτες να γίνει το σημείο αναφοράς σας για να φτάσετε πιο κοντά στο wellbeing σας και να αποκτήσετε το ιδανικό σώμα για εσάς, χωρίς περιττά κιλά.

Επενδύστε στην εξατομίκευση του Πιλάτες

Το Πιλάτες βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές του Joseph Pilates, ωστόσο διαθέτει το πλεονέκτημα της εξατομίκευσης. Εφόσον έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο, αναζητήστε έναν έμπειρο δάσκαλο, ο οποίος θα δημιουργήσει μαζί σας μια προπόνηση βασισμένη στην ανάγκη σας να χάσετε βάρος.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα ξεκινήσετε online μαθήματα Pilates; Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Pilates Blog

Σχετικά Άρθρα

Πιλάτες στην εμμηνόπαυση

Πιλάτες στην εμμηνόπαυση

Πώς το Πιλάτες θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης; Η εμμηνόπαυση είναι μία σημαντική περίοδο για κάθε γυναίκα. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.