Mema Pilates Studio

Το mema Pilates studio βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά. Ένας μίνιμαλ χώρος industrial αισθητικής, ο οποίος διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό με την υπογραφή της διάσημης αμερικανικής εταιρείας Balanced Body.

Όλα τα μηχανήματα διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα ελατηρίων (Reformer, Cadillac, Chair), εξασφαλίζοντας έτσι ίδια αντίσταση καθ´όλη τη διάρκεια της κίνησης.

Reformer

Ένα από τα βασικότερα όργανα του Pilates equipment. Πρόκειται για ένα ξύλινο πολυόργανο, ανατομικά σχεδιασμένο, για να αξιοποιήσει την τεχνολογία αντιστάσεων με σκοπό την ενδυνάμωση του σώματος και τη βελτίωση των μυϊκών ανισορροπιών. Αποτελείται από μία φορητή μονάδα οριζόντιας κίνησης, ελατήρια και τροχαλίες και χρησιμοποιείται σε ασκήσεις για όλο το σώμα.

Cadillac

To μεγαλύτερο όργανο του Pilates, αποτελούμενο από ξύλινη βάση καλυμμένη με στρώμα. Θυμίζει τραπέζι, διαθέτοντας κάθετους άξονες και σε διαφορετικά σημεία υπάρχουν ενσωματωμένα επιπλέον εξαρτήματα/μικροόργανα (trapeze bar, push through bar, breathing bar), προσφέροντας ποικιλία ασκήσεων για όλο το σώμα.

Wunda Chair

Σωστά καταλάβατε! Η Wunda Chair είναι ένα μικρό όργανο που θυμίζει καρέκλα. Περιλαμβάνει ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης και ισορροπίας για όλες τις μυϊκές ομάδες. Το διακρίνει η κάθετη κίνηση και, όπως με όλα τα μηχανήματα, η δυσκολία της άσκησης εξαρτάται από την εφαρμογή της αντίστοιχης αντίστασης. Είναι το λιγότερο διαδεδομένο πολυόργανο του Πιλάτες, αλλά ένα από τα πιο απαιτητικά.

*Στο Pilates studio υπάρχει εξειδικευμένος χώρος, όπου μπορείτε να αλλάξετε και να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

*Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή groups (2-5 άτομα) ή ατομικά.